about us procedures consult partners contact us БЛОГ
header

Бързи връзки


*Подмладяване
*Стягане и подновяване
*Намаляване на мастни тъкани
*Обезкосмяване
*Намаляване на целулита
*LPG Липомасаж
*Акне, стрии, белези
*Филъри, ботокс, мезотерапия
*Химически пилинг
*Body after baby
*Третиране на венозни проблеми

Цялостно естетично решение с еМах на elos™


The Beauty of elōs с еМах представлява комбиниран дерматологичен апарат, базиращ се на синергичното действие на два различни типа енергия: оптична /светлина/ и радиочестоти /RF/. С възможностите на elos технология и еМax ви се предоставя възможността да се възползвате от цялостно дерматологично решение за извършване на пълна гама от различни естетични процедури. Патентованата elos™ технология на Syneron предлага на лекарите дерматолози прецизност, ефикасност и безопасност. elos™ означава по-добри резултати, комфорт за пациента и удовлетвореност от процедурата. Радиочестотната енергия е подходяща за всички кожни фототипове. Нейното предимство е, че предотвратява проникването на топлината извън таргета, което е от изключителна важност за кожата. Matrix RF™ - за субаблативно подмладяване е много ефективен метод за лечение на белези от акне да изглади повдигнати белези и някои хипертрофични (вдлъбнати) белези. Резултатите от този метод са трайни, ефективни и безопасни.

Wrinkle Treatment - третиране на бръчки.

Skin Tightening – Стягане с лифтинг на кожата като стимулира дълготрайно синтезиране на колаген и стягане на съществуващите колагенови фибри.

Skin Rejuvenation – за фотоподмладяване. Третиране на доброкачествени устойчиви повърхностни васкуларни и пигментни лезии при светли кожни фототипове.

Hair Removal - премахване на нежелано окосмяване, както и на косми с минимален пигмент при всички кожни фото типове. Acne Treatment – третиране на акне е клинично обосновано, безопасно и ефективно третиране на акне. Редуцира активността на себацейната жлеза и повлиява активните лезии

Leg Veins (LV),Vascular Lesions (LVА) – предназначен за третиране и свиване на васкуларни лезии, спукани капиляри, кръвоностни звезди и вени до 4 мм. При което се получава изпразване на кръвоносните съдове, коагулация и липса на повторно напълване на кръвоносните съдове с кръв, често придружени с промяна в цвета на съда.

Skin Treatment - triniti ™ - цялостно обновяване на кожата в три стъпки

Skin Rejuvenation - Третиране на васкуларни и игментни лезии.

Refirme™ Skin Tightening – Стягане с лифтинг на кожата.

MatrixIR™ е неинвазивна терапия за третиране на бръчки с целенасочено неаблативно ремоделиране в дълбочина с elos технологията и се изразява в комбинирането на би-полярни радиочестоти (RF) и диодна лазерна енергия с дължина 915 nm на множество микро-снопчета. Красотата на elōs с еМах е предназначен за цялостно естетично решение което можете да откриете единственно и все още само в Център за естетична медицина Медефект в България. При нас е осигурена необходимата безопасност при процедурите, тъй като всички терапии се извършват само от квалифициран и обучен персонал. Екипът на анти ейджинг център Медефект, съставен от едни от добрите дерматолози в областта на естетичната медицина и козметична дерматология като д-р Емил Бърдаров, доц. Мери Ганчева, д-р Пепа Георгиева, д-р Дениза Поломска, д-р Камелия Костова, д-р Аргир Аргиров, д-р Весела Петкова , д-р Лидия Ванеска, д-р Румяна Кожухарова, д-р Анелия Здравкова, д-р Мариела Янчева, диетолог д-р Теодора Ханджиева- Дърленска. Щастливи сме да Ви посъветвме и за нашите други начини за подчертаване на естествената Ви индивидуална красота.Copyright © 2009 MedEfect.com. Всички права запазени.