Център за ЕМ "Medefect"

В Medefect ще получите актуално и ефикасно третиране на всички познати естетични проблеми чрез не-инвазивни (не-оперативни) процедури главно с помощта на elos Синергия използвана в апаратите eMax и VelaShape™, уреди на наложилата се в световен мащаб медицинска апаратура с марката Syneron. elos е синоним на Ефикасност, Безопасност и Удовлетворение.
Освен процедурите, които предлагаме, ние сме и център за обучение за работа с апаратурите, с които работим. Нашите специалисти притежават сертификати за работа и завършен курс на обучение, издадени от представителите на марката Syneron, Lpg Lipomassage, Maximus Tri Lipo, MedCounture, Cоoltech, BodyRoll. Центърът ни разполага с екип, съставен от едни от най-добрите дерматолози и кинезитерапевти в областта на естетичната медицина и козметична дерматология.
В нашия център Medefect може да получите най-качественото изпълнение на утвърдените технологични процедури. Всички приложения са напълно безопасни за здравето Ви, без странични ефекти и без да се налага да внасяте промяна в ежедневието си с цел възстановяване. Посетете ни и се убедете сами в качеството, професионализма и безопасността на терапиите, които предлагаме.

Витрина


ИнтериорКакво да очаквате!

Квалифициран персонал

Участваме редовно в обучения и семинари, свързани с иновативните технологии в бюти индустрията и терапиите за лице и тяло.

Уютна обстановка

Перфектно съчетание на индивидуален подход и качествено обслужване в една приятелска атмосфера.

Професионална сертифицирана апаратура

Ефективни и безболезнени процедури с трайни решения.

Освен процедурите, които предлагаме, ние сме и център за обучение за работа с апаратурите, с които работим.

Нашите специалисти притежават сертификати за работа и завършен курс на обучение, издадени от представителите на марката Syneron, и в частност от Австрийския специалист д-р Бернадет Ваго, практикуващ дерматолог в една от водещите клиники във Виена, която преди това е била част от екипа на отделението по дерматология на клиниката в Хайделберг. Към момента д-р Ваго е главен обучаващ дерматолог за експлоатация с уредите VelaShape™ и eMax на SYNERON за цяла Европа. Центърът ни разполага с екип, съставен от едни от най-добрите дерматолози в областта на естетичната медицина и козметична дерматология като д-р Емил Бърдаров, доц. Мери Ганчева, д-р Пепа Георгиева, д-р Аргир Аргиров, д-р Весела Петкова и д-р Лидия Ванеска.

15

държави


В нашия център може да получите най-качественото изпълнение на утвърдените технологични процедури.
9

години на пазара


Посетете ни и се убедете сами в качеството, професионализма и безопасността на терапиите, които предлагаме.