криолиполиза
Криолиполиза
13/10/2017
Обезкосмяване
Обезкосмяване Elos
13/10/2017
ellanse

Ellanse ™ е уникална и иновативна дермална серия филъри, който въвежда нова ера на безопасни и новаторски решения за козметични процедури за лицето.

Дермалната серия филъри Ellanse ™ съчетава предимствата – незабавна корекция на бръчки и гънки и стимулира образуването на естествен колаген на тялото за красиви, свежи и по-дълготрайни резултати.

Еllanse използва естествената реакция на организма, за да се стимулира образуването на собствен колаген от тялото (neo-collagenesis) –възстановяване на свеж, младежки вид. Неговите четири различни варианта ви позволяват да изберете колко дълго бихте искали да е продължителността на резултата, елиминирайки необходимостта от чести и повтарящи се лечения.
Ellanse ™ - S (1 година), Ellanse ™ - M (2 години), Ellanse ™ - L (3 години), Ellanse ™ - E (4 години)
Защо да избера Ellanse ™ ?
За разлика от други дермални филъри, които се предлагат на пазара, Ellanse ™ използва естествената реакция на организма, за да се стимулира образуването на собствен, естествен колаген в кожата, за възстановяване на свеж вид на лицето и придаване на младежки вид на кожата. Ellanse ™ е биосъвместим гел и напълно разградим в организма, не токсичен (омрежен) медицински полимер, клинично доказан, а освен това предлага индивидуална възможност за ефект с различна продължителност. Ако сте които са икономически уморени и разочаровани от необходимостта за често повтарящи се процедури, с цел запазване на резултати, то правилният избор е Ellanse ™ .Вашият лекар ще ви помогне да решите кой Ellanse ™ продукт от серията филъри е най-подходящ за вашите нужди. Цялата дермална серия на Ellanse™ осигурява незабавен и естествен вид, който се поддържа с течение на времето. Продължителността на изпълнение зависи от избора Ви на един от четирите продукта от серията Ellansе ™.
Колко време продължава процедурата ?

Ellanse™ се инжектира само от квалифициран и обучен медицински специалист. Процедурата е лесна, бърза и удобна и отнема около половин час, така че може веднага да се насладите на резултатите. Ellanse ™ не изисква никакво тестване за алергии преди прилагане на продукта.

Кога мога да очаквам видими резултати?

Можете да се насладите на новия си, естествен и красив вид непосредствено след третирането. Нещо повече, благодарение на специално разработена уникална формула, резултатите са по-дълготрайни и устойчиви в сравнение с други дермални филъри.

Какво трябва да направя след процедурата?

Нищо – просто да се насладите на вашия нов външен вид! Препоръчително е да се избегне прекомерното излагане на слънчева светлина / UV / за една седмица след процедурата. Следвайте съветите на вашия здравен специалист.

Колко дълго ще продължат резултатите?

Това е ваш избор! ™ Еllanse Ви дава уникалната възможност да избирате продължителността на подновяване на вашата красота. Дермалното Семейство филъри Ellanse ™ се предлага в четири варианта, със срок на резултатите от 12 месеца до 4 години.