Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kozmase9/medefect.com/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kozmase9/medefect.com/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kozmase9/medefect.com/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
Мануално лечение на вътрешни и външни хемороиди | МедЕфект

Мануално лечение на вътрешни и външни хемороиди

Премахване на брадавици
30/12/2017
Тинитус
10/01/2018

Oбичайните прояви на хемороидите са болка, сърбеж и кървене, зависят от тяхното разположение, според което се разделят на външни и вътрешни. Външните се наричат така, понеже се появяват от външната страна на ануса, а вътрешните по дълбочина в ректума. Те могат да дразнят, когато се подуят и да са болезнени.
Често срещаща се проява е сърбежът, причинен от дразнението на кожата. В случай на разкъсване на кръвоносния съд, хемороидът би могъл да тромбозира и да се получат т. нар. тромбозни хемороиди.
Външните хемороиди са айсберга на проблема, почти няма страдащ от външни хемероиди без проявление на вътрешни в ректума.
Китайците са го измислили отдавна (Традиционна китайска медицина), ние го прилагаме успешно. Въстановяването на вътрешни и външни хемороиди при Нас в Медефект е възможно без лекарства, билки, чай и без оперативна намеса и хоспитализация. Специалистите по TCM – традиционна китайска медицина са го практикували хилядолетия.
Ние въздействаме с мануално ефективни методи и преодоляли практиката средства върху мускула и по този начин той се отпуска. При отпускането на мускула, раните на външните и вътрешни хемороиди започват да заздравяват. Пациентът е въстановен и превъзмогнал мъчителната болка, без риск от операция. Не се претиснявайте от доскомфорт понеже не виждаме и не се докосваме до съкровенните Ви зони.
Продължителност на терапията до 30 минути с намаляване на времето на терапията до 10 минути поради въстановяване. Оздравителен период в зависимост от обостреност от 5 до 10 терапии.

Цена на терапия 60 лв.

Целият материал, съдържащ се в тази публикация, цели единствено осигуряване на образователна информация, а не медицински инструкции. Авторът на този труд не може да бъде подведен под отговорност за съдържанието или информацията в тази тема. За всеки един от случаите, читателят трябва да се консултира със съответния специалист и в никакъв случай да не действа на своя глава. Информацията и мненията са дадени с най-добри намерения от страна на автора. Читателят, който не се консултира с упълномощените медицински лица при предприемането на каквото и да е лечение или при взимането на който и да е продукт, поема всички рискове за щетите и уврежданията, причинени пряко или косвено от информацията в тази тема.