Микродермабразио
Микродермабразио
19/10/2017
подмладяване
Подмладяване SR
19/10/2017
Maximus TriLipo™

Резултатите са видими още след първата процедура, като се изразяват в:

Локализирано намаляване на мастната тъкан

Подобрено кръвообращение и поток на наситена с кислород кръв в тялото

Дълготрайно намаляване на обиколките и ремоделиране на третираните зони

Повдигане и тонизиране на мускулите

Детоксикация на тъканите

Maximus Tri Lipo™

Вече има решение за пациентите, които се страхуват от хирургична намеса за намаляване на мастната тъкан и скулптуриране на тялото! Резултатите от процедурата с TriLipo са мигновени и с дълготраен ефект. Клинично доказано е намаляването на мастната тъкан и видимите стрии, възможността за скулптуриране на тялото, стягане на кожата и промяна на контура на лицето.
Системата Максимус и TriLipo технологията е революция в неинвазивното моделиране на тялото и включва най-напредналите в световен мащаб, способи за повлияване на мастните клетки.
За разлика от всички останали технологии, с един единствен лъч, Maximus :

Разтопява, освобождава и втечнява мастна тъкан от подкожния слой

Премахва освободената и втечнена мазнина чрез лимфен дренаж

Ремоделира тялото чрез намаляване на локазизираните мастни натрупвания и стягане на кожата

Повдигане и тонизиране на мускулите

Клиничен ефект и резултат

Технологията Maximus Tri Lipo™ е комбинация от: концентрирана радиочестотната енергия, която затопля подкожния мастен слой, и така наречената пулсираща мускулна стимулация, която постига съкращение на мускула, действащ срещу натиска на апликатора. Топлинния ефект от събраната радиочестотна енергия засилва естествения метаболизъм на мастната тъкан и ускорява освобождаването на втечнени мазнини от мастните клетки към извънклетъчното пространство.Патентованият апликатор ускорява дренажа на втечнената и освободена мастна тъкан чрез прилагане на вътрешно и външно налягане на слоя от мастни клетки върху мускула. Вътрешно, другата, пулсираща енергия стимулира мускулния слой и предизвиква контракции на мускула, които от своя страна го повдигат, избутвайки мастната клетка към повърхността. В същото време от външната страна натиска на апликатора действа механично надолу.Външен и вътрешен натиск, осигуряващ оптималното изхвърляне на втечнената мазнина. Резултата е дрениращ /изстискващ/ ефект от отделянето на мазнините чрез лимфната система, намалявайки обема на мастните клетки.Комбинираният ефект на радиочестотата и мускулните контракции затопля дермалния и хиподермалния слой. Това затопляне повишава циркулацията на кръв и лимфа, което подобрява насищането на тъканите с кислород и процеса на детоксикация.На ниво дермален слой, сноповете радиочестотни вълни затоплят и съкращават колагеновите влакна. Когато колагеновите влакна се приближат едно до друго, кожата момемтално се стяга и изглажда.Моделиране на колагена в дермалния слой и изглаждане на кожата. В същото време, затоплянето повишава метаболизма на фибробластите, което осигурява бърза регенерация на колагена. Ефекта се вижда още след първата процедура, а стягането е дълготрайно, след завършване на курс от минимален брой процедури (зависещ от степента на проблема и търсения ефект). Какво може да очаквате след процедурите? Какво е усещането по време на процедурата? Процедурата е приятна. Повечето пациенти чувстват топлината и релаксират по време на процедурата. Също така съобщават за лекото „пощипване” при съкращението на мускула.

Колко време трае една процедура и колко често се прави?

Времетраенето зависи от третираната зона. Обикновено процедурите са с времетраене между 30 -45 минути. Клиничните изследвания са правени от веднъж седмично, до през 10 дневен интервал. Подходящата за вас терапия ще ви бъде назначена по време на първата процедура, като може да се промени в процеса на третиране на проблемните зони.

Как се поддържат резултатите?

Единственото условие за запазване на постигнатия резултат е да водите здравословен начин на живот! Същото важи и по време на процедурите с цел постигане на оптимални резултати.