Matrix RF
Подмладяване с Matrix RF
19/10/2017
Maximus TriLipo™
Maximus TriLipo™
19/10/2017
Микродермабразио

Почистваща процедура за лице.

Микродермабразио се извършва с диамантен накрайник, свързан с аспирационна система.Тази техника излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова, по гладка и с чиста повърхност кожа. Отделно се дава възможност за по лесно възприемане и локално прилагане на хранителни вещества и като подготовка за лечение на кожата. Най-често се прилага на лицето и шията, но може да се направи на всяка част на тялото. Така се постига подобряване вида на загрубялата и повредена кожа.
Микродермабразио

Добри резултати се постигат и за почистване на черни точки, редукция на отворени пори, повърхностни белези и келоиди, при стари стрии, при суха дехидратирана кожа и забавяне на процеса на стареене на кожата.За най-добри резултати се препоръчва провеждането на една процедура седмично, отнемаща от 15 до 30 минути.Терапевтичния курс се състои от 4 до 8 процедури. В зависимост от проблема, микродремабразио може да се повтори, за да се постигне видим ефект и да се получи по-гладка и младо изглеждаща кожа.
Болезнеността при микродермабразио е сведена до минимум. Обезболяване не се налага. Веднага след процедурата пациентите се връщат към нормалните си задължения. След процедурата кожата се зачервява леко, но след около час зачервяването изчезва. Резултат от тази терапия е подобрение в текстурата и придаване свежест на кожата. Препоръчва се употребата на слънцезащитни кремове по време на процедурите и за кратко след това.