Възстановяване на мускулно-скелетни проблеми

Щитовидна жлеза
23/01/2018
Цистит
12/02/2018

Концепцията ни е развита като мануална терапия за минимално разместване на крайника и с подходящата корекция за изчезване на болката. Концепцията Мълигън по време на терапията е 100% безболезненост (това означава 100% безопасност) и е ефективен подход за възстановяване на мускулно-скелетни проблеми. Бърз, до следващият ден обезболяващ и дълготраен ефект! Основно правило е, да не се предизвиква никаква болка при прилагането на техниките, независимо дали това е гръбначен стълб или ставите (раменна, колянна, тазобедрена, китка) в човешкото тяло. Ако търсите безопасен начин да си помогнете , това е вашия избор. Изграждаме промяна на навиците Ви с цел да променим усещането за болка, но и премахването на причината която е предизвикала болката.
SNAG и MWM техниките използват плъзгащи движения или мобилизация на определена става с цел премахване на блокажи и болка. В зависимост от проблема и общото състояние на пациента, терапевтът избира точно коя от техниките е най-подходяща и съставя комплекс за възстановяване .
Нашите терапии върху пациенти показват видими резултати веднага след терапията.
Продължителност на терапията е до 30 минути с намаляване на времето на следващите терапии до 10 минути и по-малко поради възстановяване. При изчистване на болката не е наложително допълнителни терапии.

Нямаме договорни отношения с Националната здравноосигурителна каса (НЗОК).

Цена на терапия 60 лв.

Телефон за контакт: 0895519681