Третиране на проблемни капиляри и венозни разширения

LDM
Стягане ST
17/10/2017
акне
Третиране на Акне с elos.
18/10/2017
проблемни капиляри и венозни разширения

Избледняване и намаляване на проблемни капиляри и венозни разширения

Технологията elos представлява комбинация от енергии с цел ефикасно и безопасно премахване на видимите венозни разширения по лицето и краката . Комбинацията от диоден лазер би-полярни радиочестоти в elos технологията, осигурява ефективно и безопасно третиране на тези проблеми. Апликаторите LV (Vascular Lesion Treatment) и LVA (Advanced Vascular Lesion Treatment) на системата eMax са предназначени за третиране на васкуларни лезии, включително телеангиекстазии и разширени вени с диаметър до 4 мм.

проблемни капиляри и венозни разширения

Какво представлява процедурата за третиране на проблемни венозни разширения?

Комбинацията от би-полярна радио честота и светлинна енергия точно и прецизно третират нежеланите венозни проблеми чрез загряване, като същевременно не увреждат останалите тъкани. Оптичната енергия се абсорбира селективно от хемоглобина в кръвоносните съдове и предизвиква повишаване на температурата. Радио честотите биват привлечени от предварително затоплените кръвоносни съдове, което от своя страна покачва температурата на проблемите венозни разширения до ниво, необходимо за повлияване на проблема.

Дали третирането на капилярни проблеми с elos ще е правилното решение за моя проблем?

Процедурата е доказано ефективна за третиране на проблеми като малки, червени разширени капиляри (по лицето и долната част на тялото), както и за по-големи венозни проблеми като синьо-зелени разширени вени по краката при повечето типове и видове кожа.

Колко бързо се наблюдава подобряване и премахване на капилярите?

Резултатите от третирането на разширени червени капиляри с eMax се изявяват в свиване на кръвоносните съдове, коагулация, и липса на повторно напълване на кръвоносните съдове с кръв, често придружени с промяна в цвета на съда.

Кога да очаквам видими резултати от третирането на капилярни проблеми?

Видимото подобряване на състоянието на проблема може да се наблюдава още след първата процедура. Степента на повлияване и броят на необходимите сесии са строго индивидуални и зависят от състоянието на самия венозен проблем. Практиката доказва че обикновено за постигане на желаните максимални резултати се изискват от 1 до 3 процедури.

Какви резултати мога да очаквам от процедурите?

Някой от пациентите намират процедурата за неприятна, но охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност и комфорт по време на процедурите. Задължителното нанасяне на обезболяващ крем преди процедурата допринася за осигуряване на максималното ниво на комфорт по време на манипулацията на капилярните проблеми. Процедурата не изисква промени в ежедневието с оглед възстановяване. По-голямата част от пациентите въобще не нарушават нормалния ритъм на живот заради процедурите.