LDM
14/11/2017
Мезотерапия
14/11/2017

Антицелулитна процедура за разбиване на мастни клетки

Антицелулитни процедури с Med Contour е технология, които се прицелва в целулитните несъвършенствата и е перфектна комбинация за перфектен силует. Med Contour работи с свръх звукови вълни и вакум които ефективно се справят с локализираните мастни натрупвания, лимфния застой и отпуснатостта на кожата. Процедурите с Med Contour намаляват целулита и скулптурират тялото. Med Contour разполага с различни накрайници за лице и тяло, предназначени за различни зони. Действието на апарата е свързано с превръщането на мазнините в течност и изхвърлянето им. Med Contour работи с свръх звукови вълни на ниска честота и дълбоко проникване, което спомага за намаляване на мастните натрупвания. Специалните свръх звукови вълни, произведени от Med Contour действат избирателно върху целулита и локализираните мастни натрупвания, като предизвикват специфичен масаж на тъканите. Това води до разкъсване на фибрите и заобикалящи мастните клетки, което подпомага дренирането. Триглицеридите в мастните клетки се разграждат до мастни киселини, които се изхвърлят от организма. Обемът на мастната клетка става по-малък, тя се свива и целулитът видимо намалява. Свръх звукови вълни на Med Contour стимулират контракциите на колагеновите фибри и активират микроциркулацията.
Пълна промяна с 10 процедури от 1 до 2 път седмично за максимален ефект без риск. Антицелулитните процедури с Med Contour третират бедра, седалище, корем, паласки, ръце. В зависимост от конкретните нужди на пациента може да бъде съставена индивидуална програма чрез задаване на необходимите параметри за сила и интензивност на всяка отделна технология. Med Contour създава непосредствени, последователни, предсказуеми и дълготрайни антицелулитни резултати.
Med Contour® притежава СЕ – съртификат като медицински продукт за сигурност и надеждност.
Ползите от Med Contour надхвърлят визуалните очаквания. Резултат от тези процедури е документиран чрез клинични проучвания и няма нищо общо с маркетингова истерия. „Med Contour работи” След всяка свръх звукова маниполация е препоръчително лимфо дренажен масаж за да бъде отцедена водата от тъканите.
Med Contur