Maximus TriLipo™
Maximus TriLipo™
19/10/2017
Воднодембразио
Воднодермабразио
31/10/2017
подмладяване

Възстановете здравината, младоста и облика на кожата си.

Появата на кожни дефекти вследствие на излагане на слънце, неравномерен цвят и тон на кожата, като кафяви и червени петна, каквито са заболяванията розацея, спукани капиляри и старчески петна, могат да се отстранят безопасно и с минимален дискомфорт.
подмладяване
Kак действа elos Подмладяването?

Комбинацията от би-полярна радио честота и светлинно-лазерна енергия elos Skin Rejuvenation третира с прецизност пигментните поражения върху кожата като лунички, слънчеви и старчески петна. Венозните проблеми като разширени и повърхностни капиляри и зачервяване, причинено от розацея, също се третират за изсветляване и постепенно избледняване.

Дали elos Подмладяването е правилното решение за мен?

Еlos процедурите Skin Rejuvenation представляват ефективно третиране на проблемите при почти всички видове кожа. Консултацията в Медефект с квалифициран естетичен дерматолог ще ви даде професионален отговор и допълнителна информация за очакваните резултати според състоянието на проблема.

Кога да очаквам видими резултати от процедурите?

При повечето хора, постепенното и цялостно подобрение на тона на кожата се постига и съответно се отбелязва най-видимо след 5 процедури. Общият брой на нужното третиране с elos зависи от състоянието на кожата. По време на консултацията и/или процедурите ще можете да установите броят на нужните за подобряване на вашето състояние процедури.
Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за Подмладяване. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред и по преценка на дерматолога спрямо индивидуалната реакция на кожата. Процедурата Skin Rejuvenation не изисква промени в ежедневието с оглед възстановяване. По-голямата част от пациентите не нарушават нормалния ритъм на живот с цел възстановяване.