VelaShape™
13/10/2017
проблемни капиляри и венозни разширения
Третиране на проблемни капиляри и венозни разширения
18/10/2017
LDM

Стегната и млада кожа без да хабите излишно време за възстановяване.

Процедурата Refirme™ стяга, лифтира и видимо намалява изявените бръчки. С революционната elos технология и програмата Refirme™ можете да постигнете по-млад, стегнат и тонизиран вид на вашата кожа без да се налага да отделяте време за възстановяване. Комбинацията от енергии elos ефективно и безопасно постига желаният млад облик на вашата кожа.

Refirme

Как действа процедурата за стягане на кожата Refirme™?

Комбинацията от би-полярна радио честота и светлинна енергия elos третира дермалните тъкани с изключителна прецизност чрез загряване на проблемните участъци. Така се стимулира свръх производството на колаген и резултата е стягане на увисналата кожа. Същевременно се наблюдава намаляване на бръчките и фините линии на кожата, лифтинг (повдигане) и изглаждане на третираните участъци. По този начин кожата възвръща младежкия си блясък и здравина.

Кога мога да очаквам видими резултати?

Повечето пациенти сами виждат постепенни и кумулативно постигнати резултати след всяка една последваща Refirme™ процедура за стягане на кожата. Общият брой на нужните процедури зависи изцяло от състоянието на кожата, но при личната консултация с дерматолог ще имате възможност да установите приблизителния брой процедури за отстраняване на проблемите.

Дали процедурите за лифтинг на кожата Refirme™ са правилното решение за мен?

Технологията elos и приложението за лифтинг на кожата Refirme™ представлява безопасно и ефективно решение за всички типове кожа с проблеми като увисване на кожата.

Боли ли?

Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за лифтинг Refirmе™. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред и по преценка на дерматолога спрямо индивидуалната реакция на кожата. Процедурата не изисква промени в ежедневието с оглед възстановяване. По-голямата част от пациентите не нарушават нормалния ритъм на живот с цел възстановяване.